Urwany kontakt ze mną...

Kategoria: Uzytkownicy i milosnicy VW Garbusa.

Wersja archiwalna tematu "Urwany kontakt ze mną..." z grupy pl.misc.samochody.garbusy



falco
11 Paź 2005, 03:18
VW!
Piszę to do Vwszystkich, którzy w ostatnich dniach (od końca zeszłego
tygodnia) do mnie pisali i nie otrzymali żadnej odpowiedzi, nie wiem z czym
to jest związane, ale poczta zaczęła działać praktycznie tylko w jedną
stronę (do mnie). Przy próbie wysyłania działa raz na... (prędzej trafię w
totka), jest to o tyle dziwne, że dotyczu różnych kont na różnych portalach
(płatnych i bezpłatnych). Za ch...a nie wiem co z tym zrobić, bo admini
stwierdzają, że z ich strony błędy zostały naprawione a u mni wciąż kaszana.
Tak więc sorki za zwłoki w odpowiedzi, ale nie mam jak ich udzielać... :(
falco
11 Paź 2005, 03:20
a co jeszczz dziwniejsze nie dotyczt to (ku "uciesze" gawiedzi) wysyłki na
Grupę...?!

POMOCY!!!

globus
11 Paź 2005, 06:19

[ciach]

stwierdzają, że z ich strony błędy zostały naprawione a u mni wciąż
kaszana.
Tak więc sorki za zwłoki w odpowiedzi, ale nie mam jak ich udzielać... :(
falco. 2599456


Witaj.
Proponuję przeskanowac porządnie kompa - u mnie coś takiego dzieje się jak
pojawiaja się trojany - może u Ciebie jest podobnie. Ja skanuję na
"skaner.mks.com.pl" - niezły antyvir przez sieć ;)

Pozdrawiam,
globus

falco
11 Paź 2005, 09:11

Użytkownik "globus" napisał

Proponuję przeskanowac porządnie kompa...


Zrobiłem tak od razu z moim wbudowanym antywirem, ale nic nie znalazł...

"skaner.mks.com.pl" - niezły antyvir przez sieć ;)


spróbuję z tym. Dzięki!

falco
11 Paź 2005, 14:06

Użytkownik "globus" napisał

Ja skanuję na "skaner.mks.com.pl"


nic nie pomogło a teraz mam już zablokowane wysyłanie ze wszystkich kont,
także komercyjnych... Co mam zrobić...? Mam takie komunikaty:
"Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Mogło być to spowodowane:
nieprawidłową konfiguracją serwera, problemami z siecią lub długim okresem
nieaktywności. Konto: Serwer: 'smtp.pl', Protokół: SMTP, Port: 25,
Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10054, Numer błędu: 0x800CCC0F"

I tak ze wszystkimi kontami... a poczta przychodząca jakoś idzie...?!

POMOCY!!!

Arni
11 Paź 2005, 14:33
Użytkownik falco napisał:

nic nie pomogło a teraz mam już zablokowane wysyłanie ze wszystkich kont,
także komercyjnych... Co mam zrobić...? Mam takie komunikaty:
"Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Mogło być to spowodowane:
nieprawidłową konfiguracją serwera, problemami z siecią lub długim okresem
nieaktywności. Konto: Serwer: 'smtp.pl', Protokół: SMTP, Port: 25,
Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10054, Numer błędu: 0x800CCC0F"


a masz moze Nortona Antywirusa lub Pande? to wyłącz testowo. Ostatnio mam
wsrod klientow plage takich przypadkow ze NAV nie przepuszcza poczty.

falco
11 Paź 2005, 15:18

Użytkownik "Arni" napisał

a masz moze Nortona Antywirusa lub Pande?


nie inny, ale też na próbę wyłączałem antywira i guzik... :(

falco
11 Paź 2005, 15:46

Użytkownik "Arni" napisał

to wyłącz testowo.


dostałem Twój list, ale muszę a raczej tylko tu mogę odpisać, bo po pierwsze
nic nie idzie na zawnątrz a po drugie nie umiem tego ustawić ja jestem
komp.lama, więc potrzebuję łopatologicznej instrukcji...

Masz gg, będzie łatwiej i bez śmiecenia na Grupie. DZIĘKI!!!

P!f.

falco
12 Paź 2005, 05:55
Arni jesteś VWielki!!! Za Twoim przykładem porzuciłem starego i
wysłuzonego O.E. na rzecz... Mozilli... ;) Zobaczymy co dalej, na razie
się Óczę... ;) DZIĘKI za pomoc i cierpliwość dla komp.lamy... ;)

Pozdr!falco

Arni
12 Paź 2005, 05:55
Użytkownik falco napisał:

Arni jesteś VWielki!!! Za Twoim przykładem porzuciłem starego i
wysłuzonego O.E. na rzecz... Mozilli... ;) Zobaczymy co dalej, na razie
się Óczę... ;) DZIĘKI za pomoc i cierpliwość dla komp.lamy... ;)


zeby tak wszyscy chcieli... ;))



Podobne tematy:
Kontakt z członkami Vagos
Kontakt
Kontakt
Kontakt
Szklo kontaktowe
w piątek 19.10.2007....Minimal Nation.....kto jedzie ze mną?
KONTAKT